Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 6., péntek

Kétséges, hogy lábra tud állni...

...az az idős asszony, akit néhány napja taszított az autók közé egy "fiatal" (kiket is nevez így a mai média ?) fiú Budapesten, a Nagykörúton, a 32-esek terénél lévő villamosmegállóban.
Bár a 85 éves nő életét komoly sérülései ellenére megmentették, még ezután is több műtét várt rá. Az asszonyon áthajtó, csaknem másfél tonnás Ford a szemtanúk szerint az egyik lábát csaknem amputálta, a nő mindkét végtagján nyílt, szilánkos töréseket szenvedett.


 Elképzelhető az is, hogy a nénit fellökő 19 éves fiatal börtön nélkül megúszhatja. Fridman Róbert ügyvéd szerint korántsem biztos, hogy a nőt életveszélybe sodró fiatal a tettéért szabadságvesztéssel felel majd. Mint mondta, a térfigyelő kamera felvétele szerint gondatlanságból elkövetett testi sértés történt, aminek a megítélését a büntetés szempontjából nem sokkal súlyosbítja az a tény, hogy a srác továbbszaladt, miután megtörtént a baj.  

A rendőrség szerint a 19 éves fiatal ellen testi sértés gyanúja miatt folyik eljárás. Szabadlábon védekezhet, többet azonban a nyomozás sikere érde­kében nem közöltek.
Ahogy a Blikk írta, miután a villamos után futó fiatal fellökte az asszonyt, a nő a megálló biztonsági korlátja alatt az útra zuhant, egy érkező autó alá került. A gázoló megállt, a nőt fellökő fiatal azonban továbbrohant, a többi utas tartóztatta fel.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.