Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 12., csütörtök

Megszűnik a szurkolás az új Fradi-stadionban?

„ Ha Sztálin élne, térden állva, sírva könyörögne a receptért”

Szerdán összecsaptak a parlamentben a képviselők a sporttörvény módosítása kapcsán. Fideszes képviselők ( dr. Vas Imre és Simon Róbert Balázs) olyan  javaslatot nyújtottak be, amely lehetővé tenné az íriszkép, és a tenyérlenyomat ellenőrzését is a stadionok bejáratánál. 

Ferencvárosi szurkolók szerint a kormány így akar jogi alapot teremteni annak, hogy az új FTC-stadionban biometrikus beléptetőrendszer készül! 
A szurkolók és több ellenzéki képviselő szerint is rabosítással ér fel, ahogy a meccsre járókat ellenőrizni kívánják. Fideszes képviselők – többen közülük csak hallomásból ismerik a szurkolást és semmilyen mérkőzésen nem voltak még kint – a meccsek biztonságosabbá tételével érvelnek. 

"Аz indoklás szerint a törvényjavaslat célja, hogy а sporteseményt szervezők а modern technológia segítségével már beléptetésnél kiszűrhessék azokat, akik korábbi rendzavarásukkal veszélyeztették а fair plау szellemét а lelátókon. 
Magyarul ahhoz, hogy valakit biometrikus adatainak felhasználásával tiltsanak ki a pályáról, még csak rongálni sem kell, csupán megsérteni a politikai önkény által határolt “fair play” szabályait
Információink szerint a szurkolók egy jó része már most úgy döntött, ilyen „kriminalizáló” feltételekkel nem lesz hajlandó többé meccsre járni, hiszen eddig is személyes adataik megadása után léphettek át a kapukon, de most már ez sem lesz elég. "   Forrás HÍR
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.