Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 4., szerda

Mit képzel az a bíró...hát ki ő ?

...hogy olyan ítéletet hoz ami nem tetszik Lázár Jánosnak?
 
A külföldi utazásai ügyében nem az újságíróval, hanem a bíróval van problémája, amiért az olyan ítéletet hozott, amelyben nem fogadta el a Miniszterelnökség érvelését - jelentette ki szerdán újságírók előtt Lázár János. 

Az Origo május végén számolt be arról, hogy Lázár János három utazás és összesen hat nap alatt kétmillió forintos szállodaszámlát hozott össze. Az ügyből per lett és a bíróság kimondta, hogy a Miniszterelnökségnek részletes tájékoztatást kell adnia az utazásokról.
Lázár János szerdán azt mondta: azért fizette vissza a kétmillió forintot, mert ezzel tudta elkerülni, hogy meg kelljen neveznie azokat, akikkel tárgyalásokat folytatott az útjain. 
Hangsúlyozta: az utakra a miniszterelnök megbízásából utazott és ott a magyar állam érdekében álló hivatalos tárgyalásokat folytatott olyan személyekkel, akik Magyarország szempontjából kiemelten fontosak, (?) hazájuk kiemelt gazdaság, vagy politikai szereplői.
Lázár tarthatatlannak nevezte a bíró döntését az ügyben, amely nem fogadta el a Miniszterelnökség érvelését, miszerint ezeknek az embereknek a titokban maradása Magyarország érdeke.
Az ügy másik aktualitása, hogy Lázár Jánost emiatt az ügy miatt hozták kapcsolatba az Origo főszerkesztőjének menesztésével, de ezt egyébként a politikus szintén szerdán cáfolta. Erről részletesebben itt olvashat.   
Hírforrás: VS.hu 

 
 Youtube forrás
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.