Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 1., vasárnap

Moszkva megtiltja a homoszexualitás propagálását

Immár kilencedik alkalommal tagadta meg a moszkvai önkormányzat a "Meleg Büszkeség Napján" tartandó felvonulást. (Azt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell büszkének lenni arra, hogy valaki transzszexuális,vagy homokos,vagy leszbikus, mint ahogy egy normális ember sem büszkélkedik azzal, hogy ő heteroszexuális!-a szerk.) 
Az illetékesek arra a törvényre hivatkoztak, amely -nagyon helyesen- az egész országra kiterjedően megtiltja a homoszexualitás propagálását a kiskorúak körében !


A demonstráció központi helyszínéül kiszemelt Jurij Dolgorukij emlékműhöz így is sikerült eljutnia szombaton három aktivistának, akiket azonnal elvezettek és fizikai erő alkalmazásával a közeli őrszobára szállítottak a kivezényelt rohamrendőrök. 
Az ukrán TSZN híradóműsor értesülései szerint néhány órás adategyeztetés után mindhárman szabadon távozhattak.
Ezzel párhuzamosan egy másik rendezvényre is sor került a budapesti Városligetnek megfelelő Gorkij-parkban, ahol zártkörű rendezvény keretében álltak ki az egybegyűltek a fiatalkorú homoszexuálisok jogaiért.
Ám ez az akció sem múlt el rendőri beavatkozás nélkül. Az egyenruhások ugyanis  minden olyan résztvevőt a rabszállító autókba tuszkoltak, akik az Eurovíziós Dalfesztivál győztes Conchita Wurst arcszőrzetére emlékeztető szakállat festettek az arcukra.

Alekszej Majorov, a moszkvai önkormányzat regionális biztonsági részlegének vezetője már korábban bejelentette, hogy a városi hatóságok továbbra is meg vannak győződve arról, hogy az ilyen megmozdulásokat a társadalom kedvezőtlenül fogadja, és a megrendezésüket célzó minden törekvést meghiúsítanak.
 Hívatkozás; TSZN
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua vòng tay pandora từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.