Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 1., vasárnap

Pohárral verték be az orrát

Súlyos sérüléssel került kórházba szombaton hajnalban Shodeinde Dorka a korábbi x faktor egyik részvevője. Egy szórakozóhelyen lépett fel, ahol belekötött egy eddig nem azonosított fiatal nő, majd poharával arcon vágta Shodeinde Dorkát  – írja a Bors. „Belém kötött egy őrült lány, és arcon csapott az üvegpoharával. 


Nem tudom pontosan, mi volt a problémája, szerintem egyszerűen csak verekedni akart. (Vagy lehet, hogy csak így "köszöntötte" a faji keveredés sikeres aktivistáját ?-a szerk.) Hatalmas erővel vágott az arcomba” – mondja az énekesnő a történtektől.
Szemtanúk szerint Dorka orrából azonnal ömleni kezdett a vér, és a fájdalom miatt, valamint ijedtségtől előrehajolva sírva fakadt, miközben hatalmas kavarodás alakult ki a helyszínen és gyorsan hívták a mentőket. Az énekesnő orrának bőre felhasadt, orra eltört, jelenleg is kórházban fekszik, és feljelentést készül tenni.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.