Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 19., szombat

A "vágy" beteljesül ?

A Miniszterelnökség Központi Hivatala a Várba, a Színház utcába költözik a Karmelita kolostor helyén átépülő irodákba, derül ki a Magyar Közlöny pénteki számából. Vagyis eldőlt, amire Orbán Viktor régóta vágyott, és bő egy hónapja ismét megpendített, hogy hivatalával két éven belül ideköltözik. – írja a HVG.

A hvg.hu információi szerint a Miniszterelnökség Központi Hivatala a Várban lévő Színház utcai ingatlanegyüttesbe költözik, írja a Magyar Közlöny pénteken megjelenő száma. A költözés a Színház utca 5-11 és az 1-3. szám alatti ingatlanok, valamint az egykori tábori püspökség szomszédos területét érinti.

Az ingatlanok egy részén már eddig is működtek irodák, melyeket egy ingatlaniroda oldalán 13.5-17 euró négyzetméter áron kínáltak, de a bérbeadó már levette az oldalról az ajánlatot. 
Az ingatlan felújítását és átépítését 2016. március 15-ig kell befejezni, melyet Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint az egyes kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos  felügyel. – írja a hírportál.
A teljes cikket itt olvashatja.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.