Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 7., hétfő

Ami Sámsonkertre nem jellemző

A közel 800 ezres ügyfélkörrel rendelkező kábelszolgáltató július 6-tól meglévő ügyfeleinek automatikusan 2,5-szeresére emelte az internet sebességét változatlan áron és extra kötelezettségek nélkül !
A közelmúlt trendjeit nézve nem túl meglepő, de az ügyfelek számára valószínűleg igen kellemes hír, hogy a még nyomokban meglévő versenyhelyzet következtében a román tulajdonú DIGI korábbi népszerűségét meg kívánja tartani, így régebbi csomagjait a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésű csomagok váltják fel.

Mindez drasztikus sebességnövelést jelent: a DIGI meglévő ügyfelei az eddigi 20/10, 40/20 és 80/25 Mbps csomagok helyett mostantól 50/30, 100/50 200/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a világhálón.
Habár a legmagasabb sebességben nem a DIGI ajánlata a vezető, e tekintetben a UPC Fiber Power 240 a legjobb Magyarországon elérhető csomag, de hatalmas lépés mégis, és azt jelzi, hogy a trend a szolgáltatóknál a meredek gyorsítás – még ha ez elsősorban most még csak a sűrűn lakott területeken érzékelhető is.
És még nincs vége: a DIGI a Romániában már kipróbált minta alapján tovább gyorsít, és a vállalat közleménye szerint lehet számítani arra, hogy a közeljövőben bejelentik az új, 500 és 1000 Mbps-os csomagokat is, amivel a többi szolgáltatónak dobják oda, nem először, a kesztyűt...
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.