Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 29., kedd

A Cigány Párt jelöltjeinél volt...

...a legtöbb gond a Magyar Államkincstár szerint: 61 jelöltjükből 41 bukott meg az elszámolásnál az állami kampánytámogatás felhasználása során! írja a Blikk.

A parlamenti pártok közül a Jobbik jelöltjei közül, 22 jelöltjüket találták sárosnak. A baloldali ellenzéki pártok, a választási szövetségben indult MSZP, Együtt-PM és Demokratikus Koalíció tömörülésnél hat szabálytalankodót találtak, a Fidesz-KDNP-nél négyet.
– Összesen 196 jelölt elszámolását nem tudtuk részben vagy egészben elfogadni – tájékoztatta a Blikket a Magyar Államkincstár, hozzátéve, hogy ebben benne vannak azok is, akik nem adták be időben a dokumentumokat. Ez pedig azt jelenti, hogy minden harmadik ellenőrizhető képviselőnél találtak gikszert, mivel csak azt az 598 egyéni jelöltet tudták vizsgálni, akik nem ajánlották fel a pártjuknak az egymillió forintos állami támogatást.
Ők pedig fizethetnek, mégpedig a felhasznált állami támogatás kétszeresét, vagyis egy jelölttől akár kétmillió forintot is követelhetnek.
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.