Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 9., szerda

Egy letiltott interjú nyomában

Puzsér Róberttel a Bors készített interjút, de a napilap ügyvédei végül letiltották az anyagot. A kritikust ez egy cseppet sem hatotta meg, közösségi oldalán osztotta meg a beszélgetést, ahol elmondtja, a Berki-jelenség csak kamu, Schoberték fitneszfasiszták, Geszti pedig fogalmatlan és ...

"(...)Berki Krisztiánnal a műsorkészítők azt vágják a rendszerváltás során vesztes magyar társadalom arcába, hogy ebben az országban bűnözéssel, rossz ízléssel, gátlástalansággal és kulturálatlansággal lehet érvényesülni. (Lehet, hogy Puzsér nagyon rátapintott az igazságra és azért tiltották le "ügyvédek" ?-a szerk.)
Alighanem az is hazugság, hogy Berki Krisztán ennyire gazdag, ahogy az is, hogy ennyire primitív. Berki mindössze egy kesztyűs báb, akivel herét vasaltatnak, hogy a frusztrált emberek köpködjenek rá."
A teljes írás itt olvasható
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.