Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 7., hétfő

Elérkezett a "rettegés kora " ?

 A nemzetközi járatok utasai jobban teszik, ha repülésük előtt feltöltik elektronikus eszközeiket, mert nem engedik felszállni őket a gépre, ha nem tudják bekapcsolni például az okostelefonjukat. 
A becsekkoláskor szokásos átvizsgáláson túl a reptér biztonsági személyzete mostantól  kötelezheti az utasokat laptopjuk, digitális fényképezőgépük, tabletjük és más elektronikus eszközük bekapcsolására bizonyos európai, afrikai és közel-keleti reptereken -adta hírül a BBC. A szigorításról az Amerikai Közlekedésbiztonsági Hatóság (TSA) határozott, indoklásuk szerint azért, hogy megakadályozzák, hogy az al-Kaida radikális iszlamista szervezet felrobbantson egy utasszállítót.
A TSA szerint a laptopokba, tabletekbe és az okostelefonokba is képesek bombát rejteni a terroristák. Az utasok cipőit is alaposan átvizsgálják majd a becsekkoláskor, ugyanis még az év elején a lábbelikbe rejtett robbanóanyagokra hívta fel a légitársaságok figyelmét az amerikai belbiztonsági minisztérium. 
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.