Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 13., vasárnap

Elferdített hírekkel hülyítik a népet...

...(nemcsak ?) Észak-Koreában !

 Kép: You Tube.
 Szinte hihetetlen, de igaz !
"A távol-keleti ország híradásában azt közölték, hogy Észak-Korea válogatottja túljutott a csoportkörön a brazíliai világbajnokságon. Nagy volt az öröm.
Régóta tudjuk, hogy Kim Jong-un csak olyan híreket enged közölni a helyi médiában, amelyek pozitív fényt vetnek az országra. (Felvetődik a kérdés,hogy csak ő ?-a szerk.)
Így történt ez most is, amikor a vb-híreket ferdítették el. A bemondó hölgy szerint Észak-Korea mindenkit megvert a csoportjában, holott ki sem jutottak a tornára - írja a metro.co.uk.
A híradóban büszkén jelentették be, Észak-Korea Japánt 7-0-ra, az Egyesült Államokat 4-0-ra, Kínát pedig 2-0-ra győzte le, a kieséses szakaszban pedig Portugália következik.
Természetesen ez egy hatalmas vicc, (azért  talán nem is annyira vicc, hanem inkább tragédia, mert van még közép-Európában is (?) olyan "vezető", -aki talán Kim Jong-tól tanulva- hasonlóan cselekszik !) hisz vasárnap este már az aranyért száll harcba Németország és Argentína."
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.