Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 8., kedd

Felmentette a bíróság...

...a Budapest Prideon kamionra felmászó ellentüntetőt!


A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn közölte, hogy a férfit még a helyszínről előállították, őrizetbe vették, és rendzavarás miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene. A rendőrség kezdeményezte férfi bíróság elé állítását.
Az mno.hu azt írta: a Pesti Központi Kerületi Bíróság gyorsított eljárásban úgy döntött, a férfi nem követett el szabálysértést, mivel nem figyelmeztették előzetesen, hogy nem mászhat fel a járműre.
A portál információja szerint a férfit a tárgyalás után a VIII. kerületi kapitányságra vitték, sértett tanúként hallgatják ki a három biztonsági őr ügyében.

Csoportos garázdaság miatt indult ellenük eljárás, miután a helyszínen készített felvételek szerint brutálisan bántalmazták (a fekvő embert rugdosták-a szerk.) az ellentüntetőt - írta az mno.hu hozzátéve, úgy tudják, egyik biztonsági őrnek sem volt képesítése.  
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.