Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 7., hétfő

"Fiatalok" késeltek fényes nappal...

...Debrecenben pénteken délelőtt ! 

Itt történt !

Amellett, hogy értékeit is elvették, meg is késelték a rablók. A lány el tudott menekülni, s a Nagytemplom mögötti emlékkertben kért segítséget. Onnan vitték el a mentők péntek délben.

A rendőrség a rablás tényét megerősítette pénteken, a késelésről szóló információinkat azonban akkor a rendőrségi szóvivő sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta.
A lányt a debreceni Kenézy Kórházba vitték be a mentők. A Dehir.hu megkereste Szentgyörgyi Jánost, a kórház sajtóreferensét, akitől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a mentők valóban beszállítottak hozzájuk egy nőt, aki vágott sérüléseket szenvedett. Ezek a sérülések azonban könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérülések.
Hétfőn a Dehir.hu érdeklődésére Dobó Dénes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a Debreceni Rendőrkapitányság a pénteki ügyben személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények alapos gyanújával indított nyomozást. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Hatvan utcai átjáróban (mely a Hatvan utcáról a Déri térre vezet) két "fiatal" férfi megállított egy nőt, a falhoz szorították, és nem engedték továbbmenni. Egyikük egy késsel több helyen megsebesítette a lányt, majd elvették az értékeit. Azt, hogy mit vettek el a lánytól, a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el. A rablók ezután elmenekültek.
Mindkét elkövető körülbelül 20 éves, mindketten fekete hajúak, 170-180 centi magasak, átlagos testalkatúak. Egyikük piros, társa szürke pólót viselt. A bűncselekmény súlyára tekintettel feltételezzük, hogy készül majd fantomkép is. -írja a Dehír.hu
Frissítés;
A rendőrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a két támadót, akik közül M. Arnoldot 2014. július 8-án 13 óra 50 perc körüli időben, míg társát G. Róbertet másnap 9 óra 15 perc körüli időben, Debrecenben elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 24 és 18 éves helyi lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. július 11-én előzetes letartóztatásba helyezte.

Kép; Police.hu
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.