Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 14., hétfő

Ingyenes ( ? ) mobilszolgáltató a láthatáron !

Európába terjeszkedik az ingyenes mobilszolgáltató. A FreedomPop gyökeres változást hozhat Európába ingyenes hívásaival és adatforgalmával.
A FreedomPop eddig az Egyesült Államokban működött, ahol bármiféle alapdíj nélkül egy bizonyos határig ingyenes, havonta megújuló adatforgalmat, hívásokat és szöveges üzeneteket kínál felhasználóinak.
A már saját mobiltelefonnal is piacra lépő cégnek ez úgy éri meg, hogy némi havi fizetségért cserébe nagyobb csomagokat is elérhetővé tesz. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy minden hanghívás és SMS az interneten keresztül jut el a célhoz, így minőségük az elérhető kapcsolattól is függ.

Mindenesetre kifejezetten örömteli hír, hogy a FreedomPop szolgáltatásai már Európában is elérhetőek. A helyi igényekhez igazítva itt Android- és iOS kompatibilis SIM-kártyákat árusítanak, amikkel 500MB ingyenes adatforgalmat, 200 percnyi hívást és 500 szöveges üzenetet kapunk havonta.
Az alternatív mobilszolgáltató először Belgiumban indítja be az üzletet, ám terveik szerint hamarosan más országokba is megérkeznek.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.