Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 22., kedd

Megvédte a rendőrség az apát...

...természetesen (?) nem Magyarországon, hanem Floridában (ahol a törvény nem a bűnözők jogait védi !-a szerk.) aki rajtakapta a 18 éves fiú “bébiszittert”, amint a 11 éves fiával fajtalankodik. Raymond Frolandert előbb a kórházba vitték, utána szállították csak a rendőrségre. 


A rajtakapás múlt héten volt, és tegnap volt az első tárgyalása, ahova feldagadt arccal, szájjal és monoklival érkezett a fajtalankodó. Az apa ellen nem emeltek vádat és a rendőrség is védelmébe vette a férfit: “az apa csak apaként viselkedett, nincs miért felelősségre vonni” - mondta a Daytona Beach-i rendőrfőnök. 
 “Egy 18 éves elkövetőről van szó, aki előre kitervelten fajtalankodott és közösült az áldozattal évek óta” - tette hozzá.
A verés után egyébként az apa (aki egy kicsit "átszabta"az elkövető ábrázatát- videó itt) hívta fel a rendőrséget, és azt mondta, épp rajtakapta a fiával fajtalankodó srácot, és egy véres tócsában hagyta a “biztos uraknak”. 
Ismertette, még eszméletlen, és hívjanak mentőt is, mert szüksége lesz rá. Mikor visszakérdezett a diszpécser hogy még mindig ájult-e, a férfi úgy válaszolt: “igen, erőset ütök, uram.” Hozzátette, a srác szerencséje, hogy szereti az Istenét. 
Frolander beismerte tettét, jelenleg őrizetben van, ahonnan óvadék ellenében sem távozhat.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.