Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 12., szombat

Telefonra fájt a "fiúk" foga...

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 11-én 4 óra 30 perc körüli időben egy férfi sétált Debrecenben, a Fényes udvarban, amikor az egyik bolt előtt megállította őt három "fiatal fiú", akik nem engedték, hogy továbbmenjen.

 A "fiatalok" elfogása, (kép police.hu)

A "fiatalok" először cigarettát kértek a sértettől, majd azt akarták, hogy a 25 éves férfi adja át nekik a nála lévő mobiltelefont, mert az interneten, az egyik közösségi portált akarják használni.
A megrémült áldozat a kérésnek nem tett eleget, hanem inkább megpróbált tovább menni, de az egyik tettes a társaival elé állt és közölte, hogy kell a készülék. Ezt követően az egyik ismeretlen megragadta az áldozat kezét, elvette a telefont, majd mindhárman elmenekültek.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a férfi telefonon értesítette az esetről.
A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek és a sértett által adott személyleírás alapján rövid időn belül a Csapó utcán azonosították és elfogták a rablókat, akiket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 20 éves B. Sándort, a 18 éves M. R.-t és 17 éves társukat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A rendőrök a gyanúsítottaknál megtalálták az eltulajdonított mobiltelefont, melyet lefoglaltak és a tulajdonosnak visszaadtak.
A Debreceni Rendőrkapitányság az újlétai lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.
Forráshír
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.