Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 29., kedd

Változások a Facebookon

Hamarosan csak külön applikációval chatelhetünk a facebookon, illetve egyszerűbben megszűnik a Messenger alkalmazás!
A Facebook fejlesztőcsapat rengeteg újítást vezet be mostanában. A mentés funkciót egy héttel ezelőtt jelentették be, és mivel a felhasználók közel harmada kizárólag okostelefonról használja a közösségi oldalt, a vezetőség elérkezettnek látta az időt, hogy ezt a szegmenst is átdolgozzák egy kicsit.

Bár sokan már most is külön Messenger appot használnak az üzenetek kezelésére, a felhasználók jelentős része ugyan azzal az alkalmazással intézi az üzenetváltást és "leskelődik" a barátai után. A tegnapi bejelentés értelmében az iOS, Android és Windows Phone felhasználóknak mindössze néhány napjuk maradt, hogy önszántukból átálljanak a különálló appra, különben nem tudnak majd chatelni.
A felhasználók napi szinten több mint 12 milliárd üzenetet küldenek, így a Facebook jobbnak látta, hogy különválasztják a két irányt, így a fejlesztésekkel és finomhangolásokkal sokkal könnyebben meg tudnak majd felelni a felhasználók igényeinek,-írja a pcworld.
Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.