Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 12., kedd

Az RTL bepereli az államot

Határidőre befizeti a reklámadót, de egyszersmind bepereli az államot az RTL – tudta meg a keddi Népszabadság.
Az adófizetés határideje augusztus 20-a, addigra a csatorna leperkálja a rá kiszabott összeget, de az anyacég luxemburgi központjában már javában zajlanak egy per előkészületei.
Korábban az RTL-csoport Délkelet-Európáért felelős regionális igazgatója a hvg.hu-nak már elmondta, hogy nemzetközi perre készül a csatorna. Még akkor is, ha évekig elhúzódik, végig kell csinálni a pert, mert a reklámadó abszurdum egy demokráciában: egyaránt sújtja az üzleti életet, az egész gazdaságot és a sajtó szabadságát.
A Népszabadság úgy tudja, a kormány árgus szemmel figyeli az RTL Híradóit, amelyek a reklámadó bevezetése óta vállaltan és nyíltan kormánykritikusak. Folyamatosan elemzik, hogy a fokozott ellenzéki hangvétel károsan hat-e Orbán Viktor és a Fidesz megítélésére. A Híradó eddig nem követett el olyan hibát, amit a kormány kihasználhat, pedig igény lenne egy válaszcsapásra: az RTL elleni düh olyan feneketlen, hogy a csatorna stábját még a Fradi stadionavatójára sem engedték be, akkreditációjukat helyhiányra hivatkozva utasították el,- irja a hir24.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.