Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 17., vasárnap

Erősít az Intel

Most derült ki mikor jönnek a csúcskategóriás Intel CPU-k.Augusztus végén futnak be a Haswell-E processzorok és az X99-es alaplapok.

 Kicsit sem túlzás azt mondani, hogy az Intel nagyon csúfos késésben van a Broadwell processzorokkal. Ennek ellenére nem lesz teljesen eseménytelen az ősz, ugyanis átmenetként érkeznek a csúcskategóriás, asztali Core i7 HEDT processzorok, amelyek a Haswell-E vonalat erősítik, és az Intel X99-es lapkakészletével kompatibilisek. 
Ezek konkrét elérhetőségére augusztus 29-én lehet számítani. A platform egyébként teret ad a DDR4-es memóriáknak is, így a CPU-k mellett alaplapokra és memóriákra is számíthatunk a hónap legvégén.

A Core i7-es Haswell-E széria két hatmagos (Core i7-5930K és Core i7-4820K,) valamint egy nyolcmagos (Core i7-5960X) modellel indít a felső kategóriában. Ezek közül a legolcsóbb is 350-450 dollár (euró) lesz, illetve azt is tudjuk, hogy a DDR4 még nagyon drága mulatság. Ennek fényében csak azok tudnak majd az új asztali hardverekből erőművet építeni, akik anyagilag is nagyon jól állnak.
 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.