Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 26., kedd

Falus kihívása Tarlóshoz

Hetek óta az a divat bizonyos körökben, hogy nyakon önt(et)ik magukat egy vödör vízzel, hogy így hívják fel a figyelmet az amiotrófiás laterális szklerózis (ALS) nevű betegségre, és adományokat gyűjtsenek a degeneratív idegrendszeri elváltozás elleni harchoz, majd másokat is kihívjanak ugyanerre. 
Falus Ferenc (Budapest szocialista főpolgármester jelöltje) is meglátta az ebben rejlő kampánylehetőséget, ezért előkészített egy lovat, két kutyát, egy "vérprofi" vödörkezelőt , egy kellően sáros területet, valamint - a legfontosabb! - egy pár kellőképpen szembeötlő zoknit – és sikerült a végletekig elkeserítenie a balliberálisok fővárosi szavazóit.

Sajátosan kelet-európai verzió, igazi Kusturicai környezet:
Kutya vakaródzik az előtérben, valami rikácsoló öregasszony beleröhög a videóba, hátul a ló vedel, miközben a gyerek ordít mint a sakál
Ráadásul az egész jelenetnek valami fertelmes dagonya szolgáltatja a helyszínt. Így kell megidézni a Balkán igénytelen de annál büdösebb szellemét. Hajrá szocialisták !

 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.