Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 31., vasárnap

Kontrasztok

"Tegnap ünnepelte Hajdúsámson, várossá nyilvánításának tizedik évfordulóját. 
Dicsekedhetünk vele, hogy milyen óriási fejlődés történt városunkban ebben a tíz évben. Tagadhatatlan, hogy Hajdúsámsonon ez meg is látszik. Megépült az új városháza, kész a kerékpárút, részben elkészült a várost összekötő út Sámsonkerttel. 

Hajdúsámsonban több  utca is szilárd burkolatot kapott, fel lett újítva több belvárosi utca is. 
Ez nagyon  sokat emel a fiatal város színvonalán, de azért lenne még bőven tennivaló a városközponttól távolabb eső részeken is, például a már évtizedeken keresztül húzódó Bartók Béla utca rendezéséről, szilárd burkolattal való ellátásáról.


Nem vitatom, hogy Hamza Polgármester ötlete a park és a szökőkút építése sem elhanyagolható dolog, -ahogyan a  Sámsoni Hírlap  augusztusi számában olvasható- de talán ennek megvalósítása előtt azért nem ártana szétnézni mondjuk Sámsonkertben sem, hogy esetleg nem lehetne e ezt a részt is fejleszteni, élhetőbbé tenni az itt élő emberek számára a szökőkút megépítése előtt az uniós források, pályázatok felhasználásával ? 
Ezek a gondolatok jutottak eszembe tegnap az ünnepi beszéd elhangzása alatt."

Üdvözlettel: P. Sándor
Megosztotta;Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.