Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 16., szombat

Olvasói vélemény


"Az őszi önkormányzati választás polgármesteri jelöltjeinek nyilvánosságra kerülésének apropóján gondolkodtam el, -és szeretném ha megosztanátok az olvasókkal- hogy vajon miért is küzdenek ezek az emberek , hogy a "párnázott székbe" kerülhessenek?" -írja H.Tünde olvasónk.

"Aztán rádöbbentem, ezeket az embereket nem érdekli, hogy hogy tele a zsebük, övék szinte minden földi jó, a hatalom illetve a hatalomvágy mindennél jobban beindítja őket, felülír minden mást.
Platón vagy Arisztotelész ismertet négy tulajdonságot, hogy mindenkinél más az első: pénz, hatalom, testi élvezetek, erkölcs. Sarkítva, de ennyi.
Ennél az embertípusnál viszont a pénz vagy, erkölcs csak a sokadik szempont. Az első  és csakis a legelső a hatalom! Mindegy milyen áron! Nekik ez a testi-lelki kielégülés.

Én nem tudom miért, de láthatod, hogy ez így van. Ha megnézed a "jelöltek" listáját magad is rájössz hogy miről is beszélek. (Gondolok itt például a trafik tulajokra.)
Gondolkodj! Ha neked lenne havi másfél-két millió forint "tiszta" jövedelmed,Te törnéd magad időt, pénzt becsületet esetleg feláldozva, hogy beülhess abba a bűvös székbe?
Szerintem nem. Inkább elmennél évente egy hónapra nyaralni a családoddal, hogy élvezni tudd szeretetben-boldogságban a jövedelmed gyümölcsét.
Üdvözlettel: H.T."
 Megosztotta;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.