Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 15., péntek

Tragikus baleset (?) Kézdiszéken


A hír; 
"Miután egy motoros Kézdiszentléleken vasárnap késő délután elütött egy tizenegy éves kislányt, a járművet vezető  életét vesztette, mögötte ülő utasa pedig súlyosan megsebesült. 
Az ütközést követően a motorkerékpár egy út menti ház padlására került, (a balesetben a jármű megpördült, majd egy padláson landolt a ház az úttest szintje alatt helyezkedik el, a tetőzet egy-másfél méter magas - a szerk.) ám azt egy másik követte, annak vezetője megállt, segíteni próbált, de őt a felbőszült helybeliek megké­selték, a fiatalembert súlyos sérülésekkel vitték kórházba."
 Sokan szívesen mellőzik, ám kevésbé megkerülhető az a tény, hogy mindez a falu „cigánysornak” nevezett részén történt. (link)
Többen feltételezik, hogy az elhunyt férfit valójában meglincselték (egy szemtanú vallomása)  aki szerint Sebestyén Attila még élt, amikor ő a helyszínre ért, a cigányok oltották ki életét. Remélhetőleg a kórboncnoki vizsgálat rámutat az igazságra.  (Micsoda kísérteties hasonlóság az Olaszliszkán történtekre!-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.