Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 20., szerda

Ünneplünk...? Olvasói levél.

 K.Rita olvasónk küldte az alábbi levelet postafiókunkba. Köszönjük.

"Munkaszüneti nap lévén, kicsit több időt töltöttem a számítógép előtt, mint egyébként. Ráérő időmben átnéztem a "közösségi" oldalon lévő ismerőseimet. Javaslom mindenkinek szintén, hogy tegye meg és gondolja át kit is jelöl-jelölt vissza ismerősként.
Őszintén megmondom, számomra nagyon elkeserítő kép tárult elém az ismerősök körében.

Rájöttem nagyon sokan kicsinyesek, mindenbe „beleugatnak”, csakhogy felkavarják az állóvizet. Konfliktust generálnak, beleszövik a politikai, vallási nézeteiket a beszélgetésbe, és tulajdonképpen már az elején elvetik a vita magját.
Ebben élik ki magukat: először beszólnak, te ráharapsz (vagy más) és kezdődik a csihi-puhi. Ez tölti ki az életüket. Siralmas. 
A képernyő előtt pedig egy feszült, cigit egymás után szívó nő/férfi ül, aki alig várja, hogy reagáljon valaki a hozzászólására. Ismerek ilyet. Töröld, ha nem akarod, hogy kisebb-nagyobb bosszantásokkal keserítse az életedet. 
A közösségi portálok azért vannak, hogy tartsd a kapcsolatot az ismerőseiddel (főleg azokkal, akiket nem érsz el máshogy), néha-néha tudd, mi van velük, beszélgess, ismerkedj, híreket kapj. 
Így is elég reklám van az efféle oldalakon, kéretlen tartalom – szakzsargonnal élve –, ne nehezítsd meg az életed és ne engedd, hogy megmérgezzék, mert sok kicsi bántó, zavaró gondolat, sokra megy. Tilts, törölj, válogass! A való életben sem lépsz kapcsolatba mindenkivel ! "
Megosztotta ;Barta Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.