Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 11., csütörtök

9/11: Amerika teljes készültségben !

Ma tizenhárom éve, hogy  a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba két repülőgép csapódott be, ezzel megölve a környező emeleteken dolgozó embereket. Mindkét épület két órán belül összeomlott. Ezt követően több épület is az ikertornyokhoz hasonlóan összedőlt, vagy megrongálódott.

(A furcsa valójában az, hogy mindkét épület úgy rogyott össze, mint amikor profi robbantók robbantanak fel egy lebontásra ítélt épületet sűrűn lakott területen belül. Szinte csak a saját alapterületére zuhant és még kicsit sem dőlt el, amivel -ha gyilkos terroristák nagy pusztítást akartak volna végezni- sokkal több ember halálát és még nagyobb anyagi kárt okozhattak volna...
Lehet, hogy soha nem tudjuk meg az igazságot...?) Itt egy link ahol feszegetik az igazságot!

Noha az amerikai belbiztonsági minisztériumnak nincs tudomása konkrét terrorfenyegetésről, az Egyesült Államok biztonsági szolgálatai a korábbi évekhez hasonlóan ma is fokozott készültségben várják a 2001. szeptember 11-i terrortámadások évfordulóját.
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.