Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 24., szerda

A választások után nyugdíjcsökkentés és tandíj jön?

„Arra kell számítanunk, hogy az 1700 milliárdos, jelenleg titkolt megszorítások nélkül a kormány a magyar költségvetést nem tudja tartani.”
Az Együtt-PM társelnöke szerint, ha igaz a terv, az csak „drasztikus nyugdíjcsökkentéssel és fizetőssé tett oktatással és egészségüggyel képzelhető el”.


Hozzátette: „a legfelháborítóbb az, hogy mindezt megpróbálják eltitkolni a közvélemény előtt” és „még külön törvényt is módosítanak, hogy ne az önkormányzati választás előtt ismerje meg a közvélemény a költségvetés főszámait”.
A politikus felszólította Orbán Viktort, hogy álljon a nyilvánosság elé és mondja el, hogy „valóban készül-e a kormány nyugdíjcsökkentésre és fizetős közszolgáltatások bevezetésére”. Hozzátette: „ha ezt nem teszi meg, nem tudunk mást gondolni, minthogy a hallgatás beleegyezés és valóban ezek a kormány szándékai”.

ATV és Youtube forrás
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.