Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 3., szerda

Beindult a kampány Sámsonkertben is !

Sámsonkerti olvasónk (M.Sándor)  írja. 

" Ismét eltelt egy választási ciklus és mint ahogy annak idején már írtam sajnos be is igazolódott. Mármint, hogy a választások előtt a voksokért való küzdelemben mindig megtalálnak bennünket a jelöltek -mondanak sok szépet jót, mindig azt amit az egyszerű emberek hallani szeretnének- de utána ha pozícióba kerülnek négy évre eltűnnek, onnantól kezdve elérhetetlenné válnak és már nem is fontos a választók véleménye. (Hajdúsámsoni iskola átadása.)

Olyan hírről is hallottam már Sámsonkertben, hogy van olyan képviselő jelölt is aki arra sem méltatja az őt esetleg ajánlóit, hogy személyesen menjen el hozzájuk, hanem mást küld maga helyet voksot gyűjteni. Kérdezem én az ilyen emberre (?) hogyan lehetne rábízni településünk jövőjét?
Én még olyan embert sajnos nem találtam -sem a szűkebb, sem a "nagy"- a politikában aki nem a saját érdekeit nézné. 
Mondom ezt azért is, mert tisztelt "jelölt" hölgy(ek?) és urak akkor lehetne mondani, hogy önzetlenül akartok tenni a közért ha tevékenységeteket mindenféle díjazás nélkül úgymond "társadalmi" munkában végeznétek, nem pedig "megélhetési politikusként"!
Vagy ha már megállapítottak részetekre "tiszteletdíjat" arról jótékonysági célra önként lemondanátok.
Mert ugye a jelenlegi megválasztott képviselő testületnek is az volt az első dolga, hogy megszavazta -illetve megemelte- magának a "tiszteletdíjat".
Ennyit az önzetlenségről ! "
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.