Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 12., péntek

Hallgass a szívedre, szavazz a...

Talán csak az önkormányzati választások miatt nem kerül nyilvánosságra a "Nemzeti Italbolt" koncessziós tervezete ? Nem tudhatjuk, de az biztos- ahogy a népnyelv tartja- nem zörög a haraszt...

Már csak azon folyik a vita a jövendőbeli nemzeti italboltok ügyében, hogy hány százaléknál húzzák meg az alkoholfokhatárt, vagyis milyen töménységű szeszes italok árusítását korlátozzák az erre felszentelt szakboltokra – írja a HVG.

Úgy tudják, hogy a borlobbi eredményes küzdelme miatt csak a tömény alkoholos italok és az égetett szeszek kiskereskedelmét kötik majd koncesszióhoz – ahogyan azt korábban a dohánytermékekkel is tették –, így sört és bort másutt is árulhatnak. A vendéglátóhelyekre vonatkozóan pedig jó eséllyel azt a korlátozást vezetik be, hogy csak a meleg ételt is kínáló büfékben és éttermekben lehet alkoholt fogyasztani.
(2014-ben 187 képviselő került ki a parlamentből, ezeknek vannak családjai, rokonai, barátai, és üzletfelei, kell a "jutalomfalat"!-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.