Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 12., péntek

Hol a határ ?

A SanDisk sosem a sor végén kullogott, ha adattárolásról volt szó, ebben az évben azonban kőkeményen ráfeküdtek a fejlesztésekre és újításokra, ami meg is látszik a cég kínálatán. 
A 128 GB-s microSD kártyájukat még februárban mutatták be, a nyáron pedig több mint egymilliárd dollárért vásárolták fel a Fusion-io-t, így beálltak a legnagyobb SSD gyártók sorába is.
Ha mondjuk a Sony 4K-s kamerájával 60Mbps-ben rögzítünk, akkor ezzel a kártyával gyakorlatilag majd 19 órán át kamerázhatunk egyhuzamban. 
A megoldás persze nem olcsó mulatság, hiszen a pénztárnál 800 dollárt (~195 000 forint) kérnek el érte, így ha nem akarunk nagyjátékfilmeket forgatni, érdemes lehet inkább az Extreme Pro család kisebb tagjait, a 128 vagy 256 gigás változatokat beszerezni.
(Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy hány kompatibilis eszköz van a piacon, a speciális készülékeken kívül, ami ezeket a kártyákat kezelni tudja? Ezután a készülékgyártókon a sor a fejlesztésben...-a szerk. ) 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.