Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 27., szombat

Nesze semmi, fogd meg jól !

A jó tanítvány; "Ne azt nézzék amit mondok.."

"Egyik nap azt állítja, hogy dunakeszi palotájához saját pénzéből 80 milliót, másnap már csak 68 milliót költött, a többit rokonok adták oda. Az öt fürdőszobás kulipintyó körül zűrzavaros történet csak megerősíti, hogy Szijjártó Péter alkalmatlan Magyarország külügyeinek irányítására" - írja Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője szombati közleményében. 

Gréczy közlése szerint a Demokratikus Koalíció úgy látja, hogy immár nem csak a reménytelen szakmai alkalmatlanság szól Szíjjártó azonnal felmentése mellett, hanem a szavahihetőség végleges elvesztése is.
Ha újabb dolgok derülnek ki róla, akár zsarolhatóvá is válhat. Ha Szijjártó állítólag arra sem emlékszik pontosan, hogy honnan volt pénze házvásárlásra, hogyan képviselhetné hazáját a diplomácia világában, ahol az adott szónak különösen nagy jelentősége van?" - írja a DK-s szóvivő.
A DK felszólítja Orbán Viktort, vonja vissza Szíjjártó Péter kinevezését. Ne rontsa tovább Magyarország nemzetközi pozíciót. -a  forráshír itt olvasható.
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.