Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 11., csütörtök

Így is lehet elnézést kérni...

Bródy János Facebok-oldalán elnézést kért megjelent levele miatt, amit kedves barátainak és a „nem annyira azoknak” írt.

Szerinte ő nem állította, hogy a Magyar Televízió kicenzúrázta az „Ezek ugyanazok” című számot Koncz Zsuzsa Aréna-koncertjének kétrészes TV-közvetítéséből.
Megosztott egy kalózfelvételt a koncertről, azzal a megjegyzéssel, hogy ez kimaradt az adásból.

"Akinek erről az jutott az eszébe, hogy a Magyar Közszolgálati Televízió esetleg politikai szempontok alapján válogatja és cenzúrázza még a könnyűzenei koncertműsorokat is, az lehet, hogy az igazságot keresi, de félreérti a mai magyar valóságot. "

"Mert a valóság az, hogy ma Magyarországon nincs cenzúra, és a sajtó szabadságát semmi sem veszélyezteti, és a Közszolgálati Média pártsemlegesen működik, és ezt a működést a pártsemleges Médiatanács felügyeli, mely az Alaptörvény értelmében védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, és biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit” – írta a zenész.

(A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró valóban tud írni. Ha bocsánatot kér, akkor is...-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.