Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 11., csütörtök

Ítélet a "Rezesova" perben !

Jogerősen kilenc év börtönre ítélte és a járművezetéstől nyolc évre eltiltotta Eva Rezesovát több ember halálát okozó ittas vezetés miatt a másodfokon eljáró Budapest Környéki Törvényszék Stubeczky Sarolta vezette tanácsa. 
Rezesova legkorábban a büntetésének kétharmadának letöltése után szabadulhat, az eddig előzetesben töltött két évet beszámítják. Az ítélet ellen nem lehet fellebbezni.

Eva Rezesova, a kassai milliomosnő 2012. augusztus 21-én hajnalban BMW-jével ütközött az M3-as autópályán egy szüretre induló család Fiat Puntójával. A másik kocsi kigyulladt, a benne utazó két házaspár meghalt. A nő 165 kilométeres sebességgel haladt, amikor hátulról nekiment a kisautónak. A BMW felborult, 190 métert csúszott, de a nő megúszta kisebb sérülésekkel.  
Az elsőfokú bíróság Eva Rezesovát hat év fogházra ítélte, fellebbezés után került az ügy a Budapest Környéki Törvényszék elé.
Eva Rezesova 37 éves, két gyermek édesanyja. Apja Alexander Rezes, a 1990-es években Vladimír Meciar kormányának közlekedési minisztere, a kassai vasmű privatizációjának kulcsszereplője, az ország második leggazdagabb embere volt. 
Forrás;index.hu
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.