Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 9., kedd

Kerékpáros ütközött a 471-es főút melletti kerékpárúton

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 7-én 12 óra 45 perc körüli időben a 471. számú főút melletti bicikliúton egy férfi elektromos kerékpárjával közlekedett Debrecen felől Hajdúsámson irányába, amikor nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy másik kerékpáros mellett, melynek következtében összeütköztek.

A kép illusztráció
 Az elektromos kerékpár sofőrje a helyszínen kis időre megállt, azonban nem segített az 57 éves debreceni lakosnak, aki az ütközés következtében megsérült.
Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást és a beszerzett információk alapján azonosították az 55 éves V. Sándort, akit otthonában elfogtak és előállítottak. A nyomozók a debreceni lakost gyanúsítottként hallgatták ki.
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. -haon nyomán.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.