Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 18., csütörtök

Már a tanult emberek is érzik...

Az oroszok (de lehet, hogy nemcsak az oroszok ?-a szerk.) közel fele úgy véli, hogy a világot egy oligarchákból, amerikaiakból, zsidókból és szabadkőművesekből álló szervezet irányítja a háttérből - derül ki a VCIOM, a legnagyobb orosz közvélemény-kutató intézet csütörtökön közzétett felméréséből.

A megkérdezett oroszok 45 százaléka egyetért azzal a véleménnyel, hogy a világon létezik egy olyan szervezet, amely több ország hatóságait is képes ellenőrzése alatt tartani.
A közvélemény-kutató intézet felméréséből az is kiderült, hogy az állítással egyetértők több mint fele (51 százalék) felsőfokú végzettséggel rendelkezik.
A megkérdezettek 22 százaléka szerint a "háttérből irányító hatalom" mindenekelőtt oligarchákból áll.
A "világkormány" tagjai közé amerikaiakat, zsidókat, szabadkőműveseket vagy például Nagy-Britannia uralkodóját, II. Erzsébet királynőt sorolták az oroszok.
A felmérés során a VCIOM 1600 embert kérdezett meg Oroszország 42 közigazgatási egységében augusztus 23-24 között,olvasható az origo hírportál oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.