Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 23., kedd

Megdöbbentő...?

Az egész világot megdöbbentette az a pár, akik szándékosan, előre kitervelten, védtelen idősekhez törtek be Nagy-Britanniában.

 Kép;chroniclelive.co.uk !

D. Ottilia és F. József (kormányunk szerint "rejtett erőforrás") Kanadában, Belgiumban és Magyarországon is követtek el hasonló bűncselekményeket, idén Angliában 10 idős személyt raboltak ki – számol be a ChronicleLive.
A nő és a férfi idén érkezett Newcastle-be. A pár nem mutatott könyörületet a legkiszolgáltatottabbakkal szemben sem: North Walbottle-ben egy 93 éves, Gosforthban egy 88 éves, Throckley-ban egy 74 esztendős nyugdíjas otthonába jutottak be.
A betörők klasszikus módszert alkalmaztak: először kiválasztották a magányos nyugdíjasokat, majd míg a férfi a későbbi áldozattal beszélgetett, felesége bekéredzkedett a mosdóba.
Brian Foster, az ügyben eljáró bíró elmondta: komoly, sokkoló támadások érték az áldozatokat, a pár női tagja minden mozdíthatót elvitt a lakásokból. 
A férfit, aki a Kevin Kiss álnevet használta 4 év börtönbüntetésre ítélték, felesége, alias Christina Kiss 32 hónapot fog a rácsok mögött tölteni.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.