Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 4., csütörtök

Tüntetés

Minden erejével támogatja a budapesti KDNP azt civil tüntetést, amelyet vasárnapra szerveztek a Class FM rádió Üllői úti székháza elé. 
 Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, hogy a kereskedelmi adó Morning Show című mű sorában, a gólyatáborban történt minapi nemi erőszak kapcsán viccelődtek.


A párt elfogadhatatlannak ítéli a "produkciót", amely szerintük olyan mértékű szellemi éretlenségre utal, amely már-már orvosi esetnek minősíthető. (Hangtár ITT
Bírálták azt is, ahogy a kritikák hatására a műsorvezetők reagáltak: a KDNP szerint kioktatóan, nyeglén és fennhéjázó stílusban. (ITT meghallgatható !)
A KDNP budapesti szervezete egyébként arra kérte a rádió vezetőit, hogy a műsorvezetők egyhavi bérét utalják át a megerőszakolt lány családjának, de azt is támogatnák, ha egyszerűen csak elbocsátanák a három rádióst.
Origo forrás.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.