Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 26., péntek

" Édes Élet... "

Mint az korábban már hír volt, Berki Krisztián az Édes Élet egyik adásában azt fejtegette, hogy annak örülne, ha királyságában Puzsér Róbert lenne az udvari bolond.
A kritikus közösségi oldalán az esetre hosszas levélben reagált, amit a celeb nem hagyott annyiban, és újra beszólt. Levelében arra buzdította az „irigy, állandó fanyalgó"-t, hogy reagáljon „kellően udvari bolondos stílusban."

A válaszra nem kellett sokat várni.
„Nagyon sajnálom, ha úgy érzed, rád akaszkodtam, hogy a kereskedelmi média porondján maradhassak, és hogy a tevékenységedet érintő kritikáimnak más célja sincs, mint hogy a rád zúduló rivaldafényből néhány kósza sugár rám is vetüljön. 
Tudod, azért gondolsz rám így, mert ezt a magatartást ismered. 
Téged ugyanis valóban csak a képernyős jelenléted érdekel. 
Megveszel azért, hogy az emberek felismerjenek, imádod magadat bámulni a tévében, és minden másnál jobban élvezed, hogy a primitív életbölcsességeidet meg a nárcisztikus fényképeidet ezrek lájkolják. Ezért az érzésért bármit és bárkit odadobsz. A személyiségedet, a csajodat, a gyerekedet. Értem, hogy nehéz elhinned, de vannak olyanok, akik nem erre használják a nyilvánosságot. Hanem arra, hogy képviseljenek valamit" – írja újabb levelében a kritikus.

(Érdekes dolog, hogy ez a magatartás mennyire elterjedt a mai világban! A nárcisztikus önimádat, hataloméhség, tulajdonlás, ismertség és még sorolhatnám.  Ha jobban megfigyeljük szűk kis környezetünket, Sámsonkertben is felfedezhető ez a jelenség, mert itt is vannak akik mindent odadobnak, feláldoznak ezért az érzésért. 
És nemcsak a választások idején ! -a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.