Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 19., péntek

"Munkát, kenyeret, nektek meg kötelet!"


Ismeretlen tettesek megrongálták a Fidesz városi irodáját Tiszaföldváron, a párt polgármesterjelöltjének és önkormányzati képviselőjelöltjeinek plakátjait elcsúfították, az üvegportálra pedig egy fenyegető feliratot írtak - közölte Boldog István, a térség kormánypárti képviselője.
A politikus tájékoztatása szerint a piaccsarnoknál lévő irodánál az önkormányzati választáson indulók fotóit fekete filctollal firkálták össze, többek között Hitler-bajuszt rajzoltak nekik. 

Emellett a Munkát, kenyeret, nektek meg kötelet! feliratot írták az üvegportálra.
Boldog István elmondta: a vélhetően csütörtök hajnalban küldött fenyegetést komolyan veszik, ezért a rendőrségen feljelentést tettek. A politikus bízik az elkövetők kézre kerítésében, miután a szomszédos üzleten térfigyelő kamera működik, és annak felvételei segíthetnek a rongálók személyének felismerésében.
A képviselő szerint a választási kampány a Szolnok megyei kisvárosban eddig minden különösebb zavaró jelenség nélkül zajlott.
Forrás; hirado.hu
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.