Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 6., szombat

Pánik... !

Világszerte pánik tört ki, mikor a minap leállt a Facebook. A mindössze húszperces szünet miatt sokan kikészültek lelkileg, idegileg.
"Emberek! Ez mi volt? Úgy megijedtem, hogy magamon kívül vagyok. Nem tudok magamhoz térni, próbálok visszatérni az élők sorába! Csak egy hozzászólás abból a hazai Facebook-csoportból, amit azok után hoztak létre, hogy a nyáron először leállt a világ legnagyobb közösségi oldala. Azóta a szerdai már a harmadik szünet volt, és a kommenteket elnézve bizony sokak kikészültek."

– Az internetfüggőség ma már orvosilag diagnosztizált betegség. A Facebook ugyanolyan szenvedélybetegséget okozhat, mint a drog, az alkohol, a dohányzás, vagy a szerencsejáték – állítja  Szlobodnyik Csaba pszichológus, aki szerint a betegség kialakulását az okozhatja, hogy a virtuális létben az embert kevesebb szorongás éri a társas kapcsolatok terén, mint a való életben.
 – Betegségről amúgy akkor beszélünk, ha a folyamatos Facebookozással magának vagy a környezetének gondot, esetleg kárt okoz valaki.
Forráshír 
Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.