Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 5., péntek

Senki nem akar a "romákkal játszani" !

 A Cseh Labdarúgó Szövetség a Děčín megyei kilencedik osztályban történteket vizsgálja, miután a TJ Junior Roma elnevezésű roma klub úgy vezet, hogy az első két fordulóban nem jelent meg az ellenfél csapata. A szabályok értelmében mindkét mérkőzést a děčíniek nyerték meg 3-0-ra anélkül, hogy labdába rúgtak volna.


A jegyzőkönyv kedvéért: az első fordulóban Františkov csapata nem jelent meg hazai pályán, a második körben a Rybniště maradt otthon.
A csapatok a rendbontástól tartanak, ezért nem léptek pályára a roma csapat ellen, legalábbis a körzeti elnök szerint. A Rybniště csapatának titkára más véleményen van:
„Senki sem tudja elképzelni, hogy milyen agresszív játékkal, és szóbeli vulgarizmussal találkoznának játékosaink, ha pályára lépnének. Inkább befizetjük a bírságot, de mi nem játszunk velük!"
A megyei kluboknak nincs pénzük biztonsági őrökre, az emberek félnek, ezért inkább lemondják a meccset és befizetik a 3000 (35 ezer forint) koronás büntetést, ami még mindig kevesebb, mintha szekuritiseket fogadnának fel..az eredeti írás  itt  olvasható!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.