Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 25., csütörtök

" Tessék bennünket még hülyébbnek nézni! "

"Ígérjük, készséggel elhiszünk mindent, csak előtte csippentsenek a szemükkel, hogy most tetszenek a képünkbe hazudni, és akkor mi felállva tapsolunk.
Például annak, hogy milyen tehetséges ember ez a Szijjártó Péter. 36 éves, és már külügyminiszter. Ma tette le a hivatali esküt – isten őtet úgy segélje!Segélte eddig is, nem szenvedett hiányt semmiben. Tegnap például még csak három nagy értékű ingatlanról tudtunk, meg némi (82 millió forint) megtakarításról, mára viszont kiderült, hogy négy van neki.
Három a magyar igazság, meg egy a ráadás.
Idén tavasszal vásároltak a feleségével egy kis kulipintyót, Dunakeszin. Nem valami nagy szám ez a vityilló, alig 400 négyzetméteres, és mindössze 167 millió forintba került. Eredetileg nem ennyiért kínálták, de - mint Szijjártó nyilatkozta -, hosszasan alkudozott, így lett a vége 167 millió.
Ami már a nem szakértő szemlélő számára is jelzi, hogy jó kezekbe került a magyar külügyek irányítása. Szijjártó Péter tud bánni a pénzzel, nem szórja el a javait, gondosan az élére állít minden forintot, beosztja, hogy a család a hó végén se szenvedjen szükséget semmiben.
Tavaly tíz millió forintot keresett, és mindeközben 15 millió forintot takarított meg. Szijjártó Péter példája már csak ezért is több, mint követendő. Saját erejéből, korát meghazudtoló gyorsasággal emelkedett magasra, s mindeközben még az adóhatóságnak sem lett gyanús. Sem az ügyészségnek, sem senkinek.
Miért is lett volna: nincs itt semmi érdekesség"...a teljes írás itt olvasható !
Megosztotta;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.