Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 21., kedd

Hajdúsámsoni embercsempész rendőrkézen !

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy hajdúsámsoni lakos 2014. október 16-án 20 óra körüli időben Debrecenből egy személygépkocsival négy afgán állampolgárt akart illegálisan Nyugat-Európába juttatni. A Felderítő Osztály munkatársai értesítették kollégáikat, így Letenyénél 1 óra 30 perc körül az államhatár közvetlen közelében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai ellenőrzés alá vonták a gépkocsi sofőrjét, B. Tibort és utasait, akiket elfogtak és a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták őket.

A megalapozott gyanú szerint a 44 éves B. Tibort egy szerb állampolgár bízta meg a külföldiek illegális utaztatásával. A megbízó férfit 2014. október 17-én 13 óra 30 perc körüli időben Debrecenben a Csapó utcán a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő és Vizsgálati Osztály munkatársai elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a 42 éves férfit. Forrás; Haon.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.