Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 21., kedd

Hajrá Magyarország !

Mindig azt gondoljuk, hogy Győzike már nemigen tud meglepni bennünket, és újra meg újra kiderül, tévedtünk. Ugyanis a Gáspár család "legműveltebb tagja" ismét megvillantotta lexikális tudásának egyik gyöngyszemét.


Siófokon járva Karinthy Frigyes szobrát látták meg barátaival, akiknek Győző bemutatta az alkotást. "Karinthy Frigyes egy híres-neves színész volt" - mondta meg a tutit az Édes Élet szereplője, aki a kamerák előtt azt is bevallotta, ő valójában "Frigyes bácsin" nevelkedett.
Ezt mondjuk eddig valóban jól sikerült titkolnia; viszont erről az irodalmi (bocsánat, színházi?) eszmefuttatástól már volt egy még csodálatosabb villantása is, amikor is Győző és testvére Rómeó és Júlia sírját szerették volna meglátogatni, miközben Zsolti határozottan emlékezett rá, hogy Picasso írta a világ legismertebb szerelmi történetét.

No de vissza a jelenbe, ahol - csak hogy teljes legyen az élmény - még azt is megtudhatjuk, hogy a rézből készült szobrot "2 kilóér" is le tudná adni Győző barátja.
(Ahogy látszik "sikeres" volt a több százmilliárd forint befektetése a felzárkóztatási programba. Csak így tovább !-a szerk. Posta S.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.