Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 17., péntek

Még mindig a választásokról...

...Gondolom ez még pár hétig így lesz, aztán az emberek lassan beletörődnek a megváltozhatatlanba, mondván igaz a  közmondás, hogy széllel szemben nem lehet... De gondolom az a népi megfigyelés is igaz, hogy a jegenyefák nem nőnek az égig !
Viszont két érdekes hozzászólást olvastam a Városatyák honlapján ami így is, úgy is gondolkodóba ejtett !

Az egyik:


Vajon milyen változásra gondolt a "tisztelt" hozzászóló? Talán csak nem arra, amit a miniszterelnök is mondott, hogy folytatjuk... ? De mit is ? Talán a trafik, kaszinó, esetleg az ital koncessziók ismételt újraosztását... ? Mert ha nem arra akkor rendben is lenne, mármint Sámsonkert fejlődésének folytatása, mert ami az elmúlt négy évben volt az bizony hagy kívánnivalót maga után...

És a másik:

Hogy ebben a hozzászólásban mire is gondolt a kommentelő az nem lehet tudni, mert ugye az emberek már csak ilyenek sok mindent mondanak -például a választás napi bolti "folyószámlákról"-, ami persze csak "szóbeszéd" és nem bizonyítható, de az aranyigazság , "hogy nem zörög a haraszt"... ahogy a régi öregjeink mondanák!
(Szerintem az embereknek csak arról járhat el a szája ami megtörtént velük, mert  valótlansággal, meg nem történt dolgokkal zsarolni, fenyegetni valakit nagyon nehezen lehet! Vagy esetleg titoktartást fogadtak és nem tartják be?  Akkor viszont történni kellett valaminek, aminek nem kéne, hogy nyilvánosságra kerüljön ! Talán egyszer megtudjuk...-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.