Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 21., kedd

Megmenekült az emberiség...

...négy napra !

A négynapos ünnep során az RTL nemcsak a Dél-Afrikában dolgozó százfős stábot pihenteti, több műsorát is szünetelteti, így 23-án és 24-én nem lesz sem Barátok közt, sem Éjjel-nappal Budapest, helyettük akció- és kalandfilmeket ad majd a csatorna. 
Ilyesmi történik a TV2-n is, eltűnnek a megszokott, esti műsorok, a Tények után filmek lesznek adásban. A megszokott műsorrend október 27-én áll be, akkor jönnek újra a celebek (köztük Bárdos András, Baukó „VV" Éva és Aleska Diamond), és a TV2-n is visszatér a Jóban Rosszban, a Bumm vagy a Családi titkok.  
(Vajon van-e párhuzam a TV nézők szellemi szintje és a választási eredmények között?-a kérdés csak kültői. Tisztelet -és elnézést kérek azoktól a tv nézőktől- akiknek más az érdeklődési körük, mint Győzike, vagy Baukó „VV" Éva és "celeb" társai !-a szerk. )
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.