Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 4., szombat

Milliókért tért vissza

Havi hatmilliós gázsival csábította vissza a TV2 Gáspár Győzőt – állítja a Blikk. A showmant – aki időközben külföldön kezdett vállalkozásba – két hónappal ezelőtt hatalmas botrányok közepette azonnali hatállyal rúgta ki a csatorna az Édes Életből.

A bulvárlap úgy tudja, a nézők visszakövetelték Gáspárt és családját a képernyőre, mert szerintük szürkébb lett a show, amióta ők nem szerepelnek benne. 
(Lehet hogy egészen más a cél ? Szerintem szó nincs Győzike visszaköveteléséről. Míg róla beszélsz, vele foglalkozol, addig sem foglalkozol a "valós" problémákkal !-a szerk.)

A "showman" már éppen a konkurens RTL Klubbal folytatott tárgyalásokat, azonban úgy tűnik, megegyezett a TV2-vel. „A mai napon visszatértem a TV2-höz, megint édes az élet! A múltat magunk mögött hagyjuk, bocsánatot kértem mindenkitől, mától tiszta lappal folytatjuk!” – jelentette ki az Édes Élet régi-új szereplője.  

„Gáspár Győző több ízben bocsánatot kért a csatornától és a bántalmazott lánytól is. Részünkről nincs változás tettének megítélésével kapcsolatban, azzal a feltétellel kezdtük el vele a forgatást, hogy a kamerák előtt aláveti magát egy indulatkezelési terápiának, jó példát mutatva ezzel azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője, aki azonban nem erősítette meg az említett összegről szóló hírt.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.