Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 22., szerda

Olvasói levél

"Felháborodva  és  szinte hihetetlennek tűnik, ahogy olvasom a hírekben az internetadó tervezetet, amit a gazdasági miniszter tett közzé tegnap délután !"-írja levelében T. Gábor olvasónk.

"Egy idióta talál ki ilyet 2014-ben, mikor a fél internet már full HD...Ez csak egy terelés, hogy csituljon a jó nép! Most belengettek egy ekkora mérvű marhaságot, hogy a Navos dolgokról, meg a kínaiak adócsalási botrányairól eltereljék a hétköznapi emberek figyelmét. aztán meg szépen emelkedni fog a net ára 700 forinttal, amit ÚGYIS A JÓ NÉP FOG KIFIZETNI mint a telefonadót meg a tranzakciós adót is! 

Közben a kínaiak a politikusainkkal és a korrupt Navosokkal karba öltve sunyin, jót röhögnek rajtunk és szépen talicskázzák kifelé az ezermilliárdokat az ország kasszájából. Végül is mi az a pénz nekünk, ugyan már...és jön ezzel a szöveggel, hogy csak kicsit fog fájni...csak az a baj, hogy sok kicsi sokra megy. Az emberek nem véletlenül lettek netfüggők, hiszen más szórakozást egyszerűen nem is tudnának maguknak megengedni. Mozi? Színház? Étterem? Miből? 
Lassan beáll a kérdőjelesek sorába az internet is...de nem baj, csak így tovább! Mert a szlogen megmaradt ! Hallgass a eszedre, szavazz a Fideszre ! Gratulálok ! "
Köszönjük a levelet. 
Barta P.

1 megjegyzés:

  1. Én nem értem miért hőbörgünk minden kis pitiáner adó miatt.
    Adó a sárgacsekkre. Az a baj. Átutalásra. Az a baj. Telefonbeszélgetésre. Az a baj. SMS-re. Az a baj. Gigabyte-ra. Az a baj. Ha meg csak odamegyek és elveszem a zsebedből? (Manyup )Az is baj.

    És hogy nem tudod, hogy ez nem megszorítás? Na látod ez a legnagyobb baj.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.