Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 25., szombat

Piros lap az MLSZ-nek

Egyértelműen látszik, hogy az MLSZ vesztésre áll a szurkolók ellen indított háborúban. A stadionok panganak az ürességtől, előbb utóbb valamit lépniük kell. Azért csak nem bírságolhatják meg a csapatokat, mert nem mennek ki a drukkerek…
Pénteken újabb csatát vesztett az MLSZ, az Újpest-Nyíregyháza találkozót is bojkottálták a szurkolók. Bár az 50-es éveket időző MTI kétezer nézőről ír, a valóság az, hogy ezren sem voltak és gyakorlatilag üres lelátók előtt játszottak a csapatok.

Felső kép: az mlsz honlapja szerint
Alsó kép: a valóság (fotó: ultrasliber Facebook)

Hiába építettek új stadionokat, ha ezzel párhuzamosan a teljesen értelmetlen biztonsági szabályokkal elűzték a drukkereket. A Fradi és a Debrecen új arénája is pang az ürességtől, a mérkőzéseiken jó, ha negyed ház összejön. Mindennek hosszú távon komoly következményei lehetnek, ugyanis a stadionok üzleti tervében tízezres nézőszámokkal kalkuláltak.
Az MLSZ-ben azt sem nagyon akarják belátni, hogy nem az ultrák miatt nem járnak a családok meccsekre. A legtöbben már úgy vannak vele, hogy nem érdemes kimenni, mert néha olyan elkeserítően gyenge produkciókat láthatunk, hogy az szinte már fáj.
Továbbá nem a szurkolók nevezték ki a teljesen alkalmatlan Pintér Attilát szövetségi kapitánynak, nem a szurkolók miatt nem jutottunk ki világversenyre 1986 óta és nem a szurkolók bundázták le a meccseket. 
De mindezek az MLSZ vezetőit azonban nem zavarják, és nem is érdeklik, ők a szurkolók elleni háborúval vannak elfoglalva. Bizonyára kéjes örömöt okozhat nekik, amikor minden héten kioszthatják a bírságokat többek között az MLSZ szidalmazásáért is.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.