Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 19., szerda

A hülyeség csak nekünk fáj ?

Soma Mamagésa mindig is kendőzetlenül beszélt a szexuális életéről, és most sem hazudtolta meg önmagát. Közösségi oldalán arra biztatja rajongóit, írják össze szeretőik számát, mert a férfiak bennünk hagyott magjai negatív energiákat okozhatnak a lelkünkben.

„Az ősi mexikói asszonyok úgy tartják, hogy minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk, amin keresztül velünk összeköttetésben marad. 
Nyilván valamennyien össze vagyunk egymással kötve, de akit, akiket ezen a fizikai szinten is beengedtünk magunkba, még inkább. 
Úgy tartják, hogy az elválás után a férfi tovább csapolhatja az energiánkat (mivel mi vagyunk a kehely, a befogadó), amennyiben szeretetlenül gondol ránk. Ezek az energetikai lenyomatok viszont kitisztíthatóak.”
Soma szerint a megoldás az, ha összeírjuk szeretőink nevét, és egy spirituális eljárás keretén belül megtisztítjuk negatív energiáiktól a lelkünket. A közös szertartásra december 6-án kerül sor, mert aznap telihold van, így nagyobb esélyünk van a sikerre.
Aki szeretné Somával együtt megtisztítani méhe bugyrait, ne habozzon, lépjen a tettek mezejére, mert csak az első harminc jelentkező vehet részt a különleges szertartáson...olvasható az eredeti cikkben.
 Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.