Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 12., szerda

Indul az újabb "cirkuszt-kenyeret" műsor

Vasárnap indul el a RTL Klub Való Világ legújabb, hetedik szériája, azonban már most kiderült  pár érdekesség a műsor és a beköltözők személyéről.

RTL fotó

A showt a már jól ismert páros, Lilu és Istenes Bence fogja vezetni, azonban a verseny háttérműsorában, a BeleValó Világban két “új” arc mutatkozik be, hiszen az előző széria nyertesét, Aureliót és VV Évát láthatjuk majd éjszakánként a műsorvezetői posztokban.  
(Mert ugye -mint tudjuk és láthattuk már őket korábbi műsorokban- mind a két személy kiemelkedően művelt, és természetesen ismeri a "Való Világot" !-a szerk.)

Az RTL Klub egyébként már most biztos benne, hogy lesz VV8 is, valamint elárulta, milyen kategóriákat képvisel az első öt beköltöző !
 Íme, tessék megkapaszkodni ; tetovált boxoló, anya pici fiacskája, fenékmutogató tini, duci szexmániás és egy zongoraművész kezdi majd meg a játékot november 16-án.
 Eredeti cikk; link
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.